Mercury Marine on maailman johtava venemoottorien valmistaja. Mercury Marinen pääkonttori on Yhdysvalloissa, Wisconsinin Fond du Lacissa, ja se on osa Brunswick Corporation -yhtymää (NYSE: BC).

Mercury Marine valmistaa ja markkinoi venemoottoreita ja niihin liittyviä palveluja, varaosia ja tarvikkeita vapaa-ajan käyttöön, ammattikäyttöön ja viranomaiskäyttöön. Tuoteissamme panostamme erityisesti niiden luotettavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Maailmanlaajuinen palveluorganisaatiomme huolehtii siitä, että asiakkaamme pääsevät turvallisesti vesille aina uudelleen.

Mercury Marinen tuotteita ovat mm. Mercury ja Mariner ulkolaitamoottorit, Mercury MerCruiser ja Mercury Diesel sisä- ja sisäperämoottorit, MotorGuide sähkömoottorit, Mercury ja Valiant kumiveneet ja Mercury, Quicksilver ja Attwood varaosat ja tarvikkeet.

Mercury Marine on perustettu 1939, heillä on 80 tehdasta 22 eri maassa. Tehdas työllistää 5400 henkilöä ympäri maailman. Mercury Marine on maailman suurin valmistaja, Mercury potkurit ovat myös kaikki tehtaan omaa tuotantoa.

Mercury Marinen kehityspuolella työskentelee 450 insinööriä ja tehtaalla on yli 700 patenttia vuodesta 1985