[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ENEMMÄN ELÄMYKSIÄ VESILLÄ

Uivassa venenäyttelyssä on yli 250 venettä. Ja luvassa on enemmän elämyksiä kuin koskaan ennen. Uutena teemana on kalastus: kalaveneet, tarvikkeet ja vinkit. Osta liput ennakkoon, vältä jonot ja samalla osallistut upeiden palkintojen arvontaan.

PURJEHTIJOIDEN PARATIISI

Purjehtijoille Uiva on vuoden tärkein tapahtuma, sillä missään ei ole nähtävänä yhtä laajaa purjevenetarjontaa. Näet purjeveneet omassa elementissään: purjehduskunnossa, mastot, purjeet ja köydet paikoillaan.

MOOTTORIVENEILIJÖIDEN
VAUHDIN HURMAA

Uivassa on todella kattava valikoima moottoriveneitä jollasta jahtiin. Mukana kaikki kokoluokat ja malliversiot sekä uusimmat trendit. Koeajomahdollisuus Kipparin koeajolaiturilta.

PIENVENEET

Uivassa venenäyttelyssä on laaja valikoima pienveneitä eri tarpeisiin ja harrastuksiin. Esillä ovat pienveneet soutuun, kalastukseen ja melontaan.

KALASTAJIEN APAJA

Uivassa näet nyt viimeisimmät uutuudet kalastukseen. Alandia venevakuutuksen kalastuslaiturilla esitellään 18 kalastusvarusteltua venettä. Lisäksi kalastajille on monipuolista ohjelmatarjontaa. On tietoiskuja ja esityksiä, sekä asiantuntijoiden vinkkejä kalastustekniikan ja -välineiden valintaan.

TARVIKKEET & PALVELUT

Uivassa ovat kaikki venealan tärkeimmät toimijat. Täällä voit tutustua moottoreihin ja tarvikkeisiin ja tehdä päätöksiä ensi kesäksi – olipa mielessä huolto, uusi moottori tai varustehankinta, karttaplotteri, telakointivarusteet, laituri tai tutka.

PERHEIDEN MANSIKKAPAIKKA

Uivassa on elämyksiä koko perheelle. On Purjehdusta, ja vesiurheilua. On JetSki Freestyle ja Flyboard esityksiä,  SUPpailua ja Venemestarin telakan työnäytöksiä. Street food -ravintolat tarjoilevat herkkuja ympäri maailman. Lauantaina ja sunnuntaina on ohjelmassa myös rajavartiolaitoksen suorittama pintapelastusnäytös.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

AUKIOLOAJAT

To 16.8. ja pe 17.8. klo 12-20
La 18.8 ja su 19.8. klo 10-18

PÄÄSYLIPUT

Aikuiset 15 € (ennakkolippu 13 €)
Lapset 7-15 v 5 €
Lapset alle 7 v
vanhempien seurassa ilmaiseksi

ILMAINEN BUSSIKULJETUS

Ilmainen bussikuljetus Lauttasaaren metroasemalta Uivaan venenäyttelyyn aukioloaikoina!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”499″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.seamchip.fi/uiva”][/vc_column][/vc_row]